Luchtbandwielen


Staalimex BV heeft een groot assortiment luchtbandwielen. Voor industrie, land- en tuinbouw, voor stacaravans en transportwagens, voor legio andere toepassingen. Wij helpen u graag bij de juiste keuze. Bel ons gerust even: 0765873750.

Ons programma begint met luchtbandwieltjes rond 200 mm voor montage op een as, en loopt op naar wielen met een diameter van 760 mm voor montage op flensnaaf. Er is variatie in asgatdiameter, bandsterkte en profiel, waarbij wij ons bewust beperkt hebben tot de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Dat is wel zo overzichtelijk. Vindt u niet precies wat u zoekt? Bel ons even, dan doen wij graag ons best voor u.  

Waar onze wielen worden toegepast? Eigenlijk overal waar het comfort van een luchtband gewenst is. Zomaar wat voorbeelden: alles wat met intern transport te maken heeft, zoals steekwagens en transportwagens voor hout en staal, bolderkarren, kruiwagens, land- en tuinbouwmachines, bouwliften en betonmolens, stacaravans. En daar kan uw specifieke toepassing nog aan toegevoegd worden.

Ons programma luchtbandwielen wordt gecompleteerd met een overzicht van de leverbare assen en aseinden, kogeldraaikransen en wagenbouwartikelen. Ook hiervoor geldt: bel ons even wanneer u niet precies vindt wat u zoekt!

Op Staalimex kunt u vertrouwen

Aan het laden
Aan het laden