staalimex bv breda - anno 1934


Met een compleet assortiment op het gebied van meubel-, wielen- en magazijntechniek is Staalimex al meer dan 80 jaar een begrip: gedegen advies en betrouwbare leveringen, voor een eerlijke prijs.

Sinds 1934 staan wij voor: goed luisteren naar klanten, de best passende oplossing aandragen, en altijd doen wat je belooft. Daarmee voegt Staalimex een duidelijke waarde toe aan zijn producten en zijn wij een echte handelspartner waar u niet omheen wilt.


ons verhaal

Staalimex is begonnen als leverancier van metaalwaren voor de meubel- en keukenindustrie. Samen met klanten en leveranciers zijn wij door de jaren heen betrokken geweest bij de vele ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Van eenvoudige pianoscharnieren tot meervoudig verstelbare met softclosing. Van eiken meubelknop tot gepolijst roestvaststalen designgreep. Van schuifdeurkastje tot technisch hoogstaand schuifdeursysteem.

Ook voor de interieurbouwer is Staalimex Meubeltechniek al vele jaren een betrouwbare partner. Daar waar het aankomt op maatwerk voor uw klant heeft u behoefte aan een leverancier die met verstand van zaken werkt. Die luistert en begrijpt waarover u het heeft. Die vervolgens een advies geeft dat goed is voor u en uw klant, en niet alleen voor zijn eigen omzet. 

Toen rijdende theemeubels populair werden kregen wij vanuit de meubelindustrie de eerste vraag naar zwenkwieltjes. Zo werd Wielentechniek geboren. Het assortiment werd in de loop van de tijd aangevuld met luchtbandwielen, industriële zwenk- en bokwielen en apparatenwielen. Onze klanten zijn constructiebedrijven, fabrikanten van land- en tuinbouwmachines, apparaten-, meubel- en interieurbouwers. Allen hebben baat bij ons deskundig advies.

Magazijntechniek is de derde divisie binnen Staalimex. In een tijd dat nog niet of nauwelijks sprake was van heftrucks leverden wij steekwagens en ander intern transportmaterieel. Later werden daar magazijnstellingen en kunststof bakken aan toegevoegd. Inmiddels zijn onze oplossingen voor de opslag van uw goederen niet meer weg te denken, en hebben vele bedrijven hun magazijn of showroom mogen uitbreiden met onze etagevloeren. Daarbij ontzorgt Magazijntechniek u als klant volledig: wij luisteren, meten, ontwerpen, monteren en keuren.

Op welk gebied u met Staalimex ook zaken doet, alle divisies staan voor:

  • Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Betrouwbare leveringen
  • Vriendelijk en deskundig persoonlijk contact
  • Duidelijke afspraken
Aan het laden
Aan het laden