magazijntechiek

Welkom bij Staalimex Magazijntechniek, uw partner bij het optimaal inrichten van uw magazijn/opslag. Wie zijn wij en wat kunnen wij precies voor u betekenen?

 • Complete projectmagazijninrichting of gewoon een paar meter stelling
  U kunt bij ons terecht voor de complete projectinrichting van uw magazijn, maar ook als u gewoon een paar meter stelling of een etagevloerconstructie voor uitbreiding van uw opslag/logistiek nodig heeft.
 • Advies, bezoek, lay-out en voorstellen
  Met onze ruime ervaring op het gebied van magazijninrichting, denken wij met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw opslagprobleem. Een bezoek aan uw firma, inventarisatie van uw opslagprobleem, advies, gedetailleerde all-in voorstellen en bijbehorende lay-out tekeningen behoren tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard geheel kosteloos.
 • Betrouwbare organisatie
  Omdat wij ons beseffen dat de (her)inrichting van uw magazijn vaak een behoorlijke druk legt op uw interne organisatie, stellen wij onszelf ten doel een betrouwbare en zorgvuldige partner te zijn. Heldere informatievoorziening en het nakomen van levertijden, montagedoorlooptijden en afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Projecten worden door één persoon begeleidt vanaf het eerste klantcontact tot aan de uiteindelijke oplevering.
 • Leveringsprogramma «bekijk ons leveringsprogramma»Draagarmstellingen, etagevloerconstructies, legbordstellingen, palletstellingen, inrijstellingen, industriële gaaswanden, aangepaste of speciale constructies, doorrolstellingen en kunststof bakken.
 • Duurzaam en volgens de normen Wij werken conform de geldende ARBO ontwerp-eisen en de van toepassing zijnde Nederlandse en/of Europese normen. De materialen die wij leveren zijn uiterst zwaar getest op duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Service
  Wij helpen u desgewenst bij het aanvragen van een eventueel vereiste (lichte) bouwvergunning. Wij leveren hiervoor de benodigde gegevens aan. Ook kunnen wij u de zorg uit handen nemen bij de montage en het eventueel inhuren van heftrucks, reachtrucks en hoogwerkers.
 • Montage
  Vaak is het gewenst dat wij voor u ook de montage verzorgen. In dat geval verzorgen wij voor u het hele traject van ontwerp tot oplevering. Wij selecteren daarbij onze montageploegen op kwaliteit en professionaliteit.
 • Standaard, aangepast of maatwerk
  Wij leveren talloze standaard constructies. Mocht uw opslagprobleem echter een speciale oplossing vergen, dan kunnen wij u ook hierbij helpen. Wij zijn in staat om constructies aan te passen of op maat voor u te ontwerpen en te laten fabriceren.
 • Prijs en kwaliteit   «neem een kijkje in onze fabrieken»
  Wij streven altijd de beste prijzen na, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en service. Door continue onze focus te leggen op onze fabrieken en toeleveranciers houden wij onze inkoop scherp. Daarbij selecteren wij onze fabrieken en toeleveranciers op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak, kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.

Staalimex B.V., divisie Magazijntechniek

Aan het laden
Aan het laden